Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Σερβαίων εύχεται σε όλους εσάς τους μαθητές και μαθήτριες που κατάγεστε από του Σέρβου και ξεκινάτε τον αγώνα των Πανελληνίων Εξετάσεων, δύναμη, υπομονή, επιμονή, ψυχραιμία, νηφαλιότητα, αυτοπεποίθηση, οργάνωση, εργατικότητα, αποφασιστικότητα, ώσπου να φτάσετε στον στόχο σας.
   Με τις Πανελλήνιες κλείνει ο  μοναδικός, ανεπανάληπτος κύκλος της μαθητικής ζωής και ανοίγουν νέοι δρόμοι γεμάτοι προκλήσεις, όπου το ισχυρότερο όπλο είναι η ψυχή, το πνεύμα και οι αξίες της ζωής.
   Οι Πανελλήνιες είναι ένας από τους σταθμούς στη ζωή, αλλά δεν αποτελούν τη μοναδική ευκαιρία για την πραγματοποίηση των ονείρων σας. Μετά από κάθε επιτυχία ή αποτυχία ξεκινούν νέοι σγώνες.
   Μακάρι, το αποτέλεσμα των πολύχρονων προσπαθειών σας, να σας ανταμείψει και να σημάνει την αρχή για νέες εμπειρίες και γνώσεις που θα σας επιτρέψουν να εκπληρώσετε τα όνειρά σας, είτε μέσω των Πανελληνίων είτε μέσω άλλων αξιόλογων επιλογών σας.
   Όλα εσείς τα παιδιά του τόπου μας, μάς κάνετε υπερήφανους και αισιόδοξους για το μέλλον στο οποίο θα πρωταγωνιστείτε.
   Σας ευχόμαστε ολόψυχα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Για το Δ.Σ. του Συνδέσμου Σερβαίων,
Η γραμματέας του Δ.Σ.
Ελένη Κ. Μπόρα


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το 1952 εκδηλώθηκε επιδημία τύφου στο χωριό. Οι υγειονομικές αρχές τότε θεώρησαν σαν αιτία της μόλυνσης τις κορύτες στις βρύσες και στα πλαίσια των έργων εξυγίανσης αντικατέστησαν τις καλαίσθητες πέτρινες πελεκητές κορύτες με ακαλαίσθητους μεταλλικούς σωλήνες. Δεν τους πέρασε από το μυαλό ότι το νερό θα μπορούσε να είχε μολυνθεί από το πέρασμά του κάτω από αυλές και σπίτια, αφού οι βρύσες ήταν σε σημείο χαμηλότερο από τα σπίτια. Το υδραγωγείο που έφερε καθαρό νερό από την Κοκκινόβρυση έγινε αργότερα, το 1959.