Όπως είναι γνωστό, στις 8 Οκτωβρίου 2023 γίνονται οι Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές, για την ανάδειξη των τοπικών και περιφερειακών εκπροσώπων, σε όλη τη χώρα.

Το ΔΣ του Συλλόγου, αποφάσισε, όπως και σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις για αυτοδιοικητικές εκλογές, να φιλοξενηθούν στην ιστοσελίδα μας τα βιογραφικά και φωτογραφίες υποψηφίων συγχωριανών μας Σερβαίων σε οποιοδήποτε Δήμο η παράταξη της χώρας, ώστε να ενημερωθούν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας.

Στο Δήμο Γορτυνίας υπάρχουν τρεις συνδυασμοί, :

  • ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ (Υποψήφια Δήμαρχος κυρία Ελένη Βούλγαρη)
  • ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ (Υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Μέγας)
  • ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ (Υποψήφιος Δήμαρχος κ, Ευστάθιος Κούλης)

                                Για το Δήμο Γορτυνίας υποψήφιοι είναι :

                         ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν. ΜΠΟΡΑΣ

Ο Δημήτρης Νικ. Μπόρας είναι γιος του Νίκου Μπόρα (Πλημμύρα), και σημερινός Αντιδήμαρχος στο Δήμομο Γορτυνίας

 

             ΜΠΟΡΑΣ Δ.

 

(

 

 

 

                                                         ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡ. ΡΟΥΣΙΑΣ

2ROUSIAS

 

Ο Ιωάννης Μαρ. Ρουσιάς είναι μόνιμος κάτοικος του Σέρβου και διατηρεί Καφενείο και Ταβέρνα, στο χωριό.

Ασχολείται με τα κοινά για πολλά χρόνια και έχει εκλεγεί πολλές φορές από τους συμπατριώτες μας. 

Συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία, για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως Ανεξάρτητος Υποψήφιος.

 

  

Θα δημοσιεύσουμε όσα στοιχεία έχουν περιέλθει σε γνώση μας, με την επιφύλαξη πως μπορεί κάπου να υπάρχει και κάποιο λάθος. Όσοι πατριώτες μας έστειλαν κείμενα προσαρμοσμένα στις αρχές έκδοσης της εφημερίδας και ιστοσελίδας τα δημοσιεύουμε. Θα δημοσιεύσουμε επίσης όσα μας  σταλούν στη συνέχεια).

 2BAS photkoutsandreas web 1 01

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             

                

                                                      ΑλλΑΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ

Γεννήθηκε το 1957 και μεγάλωσε στο Σέρβου Αρκαδίας. Από το 1973 κατοικεί στον Άγιο Δημήτριο. Είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Μαλεφιτσάκη που κατάγεται από το Τυμπάκι Ηρακλείου Κρήτης και πατέρας τριών κοριτσιών και ενός εγγονού. Από τα νεανικά του χρόνια συμμετέχει σε κοινωνικές, πολιτιστικές και πολιτικές δράσεις, ως μέλος του ΕΣΥΝ, της Κοινότητας Νέων, πολιτιστικών συλλόγων της γειτονιάς του και αργότερα, ως γονέας, στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων και τη Σχολική Επιτροπή του 20ου Δημοτικού Σχολείου. Συνταξιούχος από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος από το 2010 με την παράταξη «ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ». Διατέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κατά τη διετία 2011 – 12, Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας (ΟΠΚΑΠ), 2013 – 14, Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής και Πρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, 2016 – 17 και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, 2017 – 18. Σήμερα είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου

 

 

 

 

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝ. ΤΡΟΥΠΗΣ

 

 

 

 

ΓΙΑΝΝΙΣ BERGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Βέργος Ιωάννης τα υ Νικόλα (Κόλιας).

Δημοτικός Σύμβουλος και ξανά υποψήφιος στο Δήμο Ιλίου με τον συνδυασμό Δημοκρατική Συνεργασία, με επικεφαλής τον Αρκάδα Νίκο Ζενέτο.

"Γεννήθηκα στο χωριό μας Σέρβου το 1948. Έφυγα για την Αθήνα σε ηλικία 13 ετών και εργάστηκα στην οικοδ ομή. Εν συνεχεία προσλήφθηκα με εξετάσεις στις αστικές συγκοινωνίες (τρόλεϊ), όπου εξάντλησα την ιεραρχία και συνταξιοδοτήθηκα. Τα περισσότερα χρόνια της εργασίας μου ασχολήθηκα ενεργά με τα συνδικαλιστικά του κλάδου μου και συνέβαλα στην δικαίωση πολλών αιτημάτων μας. Είμαι παντρεμένος με την συμπατριώτισσα Ρήνα Ν. Κωνσταντόπουλου και έχουμε τρία αγόρια. Τον Νικόλα που εργάζεται ως δημοτικός υπάλληλος, τον Άγγελο που είναι ιπτάμενος στη πολεμική αεροπορία και τον Κωνσταντίνο που εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Κατοικώ στο Ίλιον από το 1972.Για αρκετά χρόνια ήμουν στο Κοινοτικό Συμβούλιο του χωριού μας, ως αντιπρόεδρος, όπου θεωρώ πως εργάστηκα αποδοτικά. Έχω διατελέσει μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου μας επί 8 χρόνια. Στο σημερινό ΔΣ είμαι αντιπρόεδρος και στο προηγούμενο ήμουν ταμίας. Πιστεύω πως συνέβαλα και εγώ στην επίτευξη των στόχων του Συλλόγου, ιδίως τα τελευταία χρόνια που κατασκευάστηκε το Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού. Επίσης είμαι Γραμματέας του συλλόγου Αρκάδων Ιλίου "Προσέληνοι". Θα είμαι ξανά υποψήφιος στο Δήμο Ιλίου με τον συνδυασμό Δημοκρατική Συνεργασία με επικεφαλής τον Αρκάδα Νίκο Ζενέτο. Με όραμα για ένα καλύτερο αύριο, για μια Ανθρώπινη Πόλη, πάντα στο πλευρό των νέων δυναμικά και ασυμβίβαστα, σας ζητώ να με ψηφίσετε".

ΔΑΛΑΜΑΓΚΑΣ

 

 

κκκκκκ

 

 

 

 

 

 

 

DALAMAGKAS

 

οσ

 STRIKOS FVTO

 

 

kkk

STRIKOS CV

 

 

 XEIMVNAS FVT

 

 

 

ΧΕΙΜΩΝΑΣ CV

                                       

 

   Παγκράτης Παναγιώτης του Κωνσταντίνου

 


PAGKRATHS PAN

 Παγκράτης Παναγιώτης του Κωνσταντίνου

Γεννήθηκε στο Νιού Τζέρσεϋ (Η.Π.Α.) το 1985, μεγάλωσε και κατοικεί από τα 6 του χρόνια στη Μεταμόρφωση Αττικής.

Έχει τελειώσει το τμήμα Διοίκηση Επιχειρήσεων (Α.Τ.Ε.Ι. Πάτρας) με κατεύθυνση τα Χρηματοοικονομικά. Επίσης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού προγράμματος MSc “Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική” του Πανεπιστημίου Πειραιώς με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ.

Εργάζεται ως συμβασιούχος σε φορέα του Υπουργείου Πολιτισμού στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Μιλάει Αγγλικά, Ιταλικά και Ισπανικά.

Αξιοσημείωτη είναι η ενεργή του ενασχόληση με την παραδοσιακή μουσική, συμμετέχοντας σε παραστάσεις μουσικοχορευτικών συλλόγων του Δήμου Μεταμόρφωσης ως χορευτής (Ένωση Κρητών Μεταμόρφωσης) και ως μουσικός (κρουστά).

Άλλα ενδιαφέροντά του είναι τα ταξίδια, ο κινηματογράφος, ο αθλητισμός και η μουσική.

Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Δημοτική Δημιουργική Κίνηση «Ανανέωση για την Μεταμόρφωση» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Γεώργιο Κ. Χρονόπουλο.

 

 

 

kkkk

 

 


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τη μεγαλύτερη θητεία ως πρόεδρος του Συνδέσμου Σερβαίων έκανε ο γιατρός Ιωάννης Δ. Δημόπουλος. Συνολικά χρημάτισε πρόεδρος 21 χρόνια (1936-1953, 1956 και 1962-1964). Επί προεδρίας του χτίστηκε το σχολείο στο χωριό, συνεχίστηκε το χτίσιμο της εκκλησίας της Κοίμησης της Θεοτόκου και έγινε η διάνοιξη του δρόμου για αυτοκίνητα από το Αγιώργη Σαρά μέχρι το χωριό.