Ο δήμαρχος Γορτυνίας κ. Ευστάθιος Κούλης με την υπ΄αρ. 164/9.01.2023 απόφασή του, όρισε νέους αντιδημάρχους στο δήμο, με θητεία από 9.01.2023 έως 31.12.2023.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και ο πατριώτης Δημήτριος Ν. Μπόρας, στον οποίο παρέχεται αντιμισθία και αρμοδιότητες από το Δήμαρχο, οι οποίες περιληπτικά έχουν  ως εξής:

Α) Καθ΄ύλην.

*Λειτουργία λουτρών Ηραίας

*Λειτουργία κοιμητηρίων.

Β) Για τη Δημοτική Ενότητα Ηραίας

*Λειτουργία δημοτικών Υπηρεσιών.

*Παρακολούθηση εκτελουμένων έργων σε συνεργασία με τον καθ΄ύλην αντιδήμαρχο.

*Μέριμνα για την καλή συντήρηση του εξοπλισμού της Ενότητας.

*Υπογραφή, με εξουσιοδότηση του δημάρχου, πιστοποιητικών, βεβαιώσεων κλπ., πλην εγγράφων οικονομικής υπηρεσίας.

*Συνεργασία με τους προέδρους των Κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους.

..............................................................................................................................................................................................................

Αναλυτικά η απόφαση στο σύνδεσμο της Διαύγειας https://et.diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%A98%CE%9C6%CE%A990-%CE%9C%CE%A70

(ΧΙΜ)


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τον Φεβρουάριο 1956 έριξε τόσο χιόνι που έκλεισε ο δρόμος και το χωριό αποκλείσθηκε από το υπόλοιπο κόσμο για εβδομάδες. Οι «σάκκινες» με το αλεύρι στα μαγαζιά τελείωσαν και ο κόσμος άρχισε να μην έχει ψωμί. Ο τότε πρόεδρος της Κοινότητας Γιώργης Δάρας (Γιώκο-Ντάρας) τηλεφώνησε στο Νομάρχη και του είπε «πεθαίνουμε απαξάπαντες. Ανάγκη να μας στείλετε κατεπειγόντως άλευρα. Μη βραδύνετε». Η νομαρχία ανταποκρίθηκε και την άλλη ημέρα ήρθε ένα ντακότα και έριξε αλεύρι και σιτάρι στα χωράφια, στην απάνω μεριά του χωριού, από τη Ζευγολατίτσα μέχρι το σπίτι του Γιωργιού.