Την 6η Ιουλίου 2022, ο κ. Γεώργιος Θ. Τρουπής, Ιατρός, Καθηγητής στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, σε εκδήλωση του ΕΚΠΑ και του Εργαστηρίου Ανατομίας, που έλαβε μέρος στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών (Προπύλαια), βραβεύτηκε από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Δημόπουλο, τον Αντιπρύτανη κ. Τσαγκρή, τον Κοσμήτορα κ. Πικουλή, τον Πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής Αθηνών κ. Σιάσιο και τον Αντιπρόεδρο κ. Αρκαδόπουλο.

Τιμήθηκε με τιμητικό μετάλλιο για την άοκνη διδακτική και ερευνητική δραστηριότητά του στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, τους ειδικευόμενους γιατρούς και γιατρούς εν γένει.

Ύψιστη τιμητική διάκριση!

Στη διάρκεια εκδήλωσης, παρουσιάστηκε το εκπαιδευτικό έργο των τελευταίων 5 χρόνων που οδηγεί τη διδασκαλία της Ανατομίας από το παρελθόν στο μέλλον. Ενορχηστρωτής του σπουδαίου αυτού εγχειρήματος είναι ο καθηγητής κ.Θοδωρής Γ. Τρουπής (Γιός του καθηγητή Γιώργου Τρουπή) και Διευθυντής του Εργαστηρίου Ανατομίας, ο οποίος οραματιζόμενος τις προκλήσεις του μέλλοντος, διαμόρφωσε έναν νέο τύπο διδασκαλίας της Ανατομίας μέσω της εικονικής πραγματικότητας και των τραπεζιών Anatomage.

Αξιότιμε και αγαπητέ κ. Καθηγητά, μια ακόμη βράβευσή σας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών έρχεται και πάλι να επιβεβαιώσει την υψηλή ποιότητα του επιστημονικού σας έργου στην έρευνα, το χάρισμά σας στη διδασκαλία που τυγχάνει αποδοχής και αναγνώρισης, και την αγάπη σας για την επιστήμη και τον άνθρωπο (αξίζει να σημειωθεί ότι ο καθηγητής συνεχίζει το έργο του στο Πανεπιστήμιο αμισθί, μετά την αφυπηρέτησή του).

Μοιραζόμαστε αισθήματα περηφάνειας για το εμπνευσμένο έργο σας και τη διαρκή προσφορά σας στην Ιατρική. Αισθανόμαστε χαρά που γινόμαστε κοινωνοί του ενθουσιασμού και της δημιουργικότητάς σας. Είναι εξαιρετική τιμή για την ιδιαίτερη πατρίδα μας, του Σέρβου Αρκαδίας.

Πάντα υγιής και άξιος! Συγχαρητήρια!

Για το Δ.Σ. του Συνδέσμου Σερβαίων,
η Γραμματέας,
Ελένη Κ. Μπόρα

ΑΛΟΎΠΗς ΠΡΥΤΑΝΕΊΟ
 Η πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητές κ.κ Δημόπουλος, Τσαγκρής, Πικουλής, Σιάσιος και Αρκαδόπουλος, 
Αλούπης με πρύτανη
  Ο  Πρύτανης κ. Δημόπουλος παραδίδει τιμητική πλακέτα στον τιμόμενο.
ΑΛΟΥΠΗΣ ΜΕ ΠΛΑΚΕΤΑ2
       Ο Καθηγητής  Γιώργος Θ. Τρουπής

 (Θ.Γ.Τ.)

 


Εικόνες από το χωριό