Μία ακόμη τιμητική διάκριση (από τις πολλές) έλαβε ο Καθηγητής Ιατρικής Γεώργιος Τρουπής για την πολυετή σημαντική και πλούσια προσφορά του στην Ιατρική Σχολή του Ε.Κ.Π.Α. από τον Κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής κο Πικουλή, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης εγκαινίων του νέου Εργαστηρίου επαυξημένης πραγματικότητας, τεχνητής νοημοσύνης και ψηφιακής ανατομίας «Asclepius» της Ανωτάτης Νοσηλευτικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α.

ΑΛΟΥΠΗς2

ΑΛΟΥΠΗΣ 1

 

ΑΛΟΥΠΗς3

 

Η βράβευση έλαβε χώρα την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 στην αίθουσα τελετών της Ανωτάτης Νοσηλευτικής Σχολής παρουσία του Υπ. Υγείας κου Άδωνη Γεωργιάδη, των Μητροπολιτών Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κου Ιεροθέου, Μάνης κου Χρυσοστόμου, του Επισκόπου Ρωγών κου Φιλοθέου, του Πρυτάνεως του Ε.Κ.Π.Α. κου Γεράσιμου Σιάσου, του Αντιπρυτάνεως κου Ευστάθιου Ευσταθόπουλου, του Πρυτάνεως Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής κου Καλδή, του Προέδρου του Τμήματος Νοσηλευτικής Ε.Κ.Π.Α. κου Παύλου Μυριανθέα, πλήθους βουλευτών, ακαδημαϊκών, καθηγητών, εκπροσώπων διοικούσας αρχής σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής και του Διευθυντού δωρεών του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος κου Αλεξάνδρου Καμπούρογλου.

Επίσης τιμητική πλακέτα έλαβαν ο πρώην Πρύτανης του ΕΚΠΑ Καθηγητής κος Χρήστος Κίττας και ο Ομότιμος Καθηγητής του Ε.Κ.Π.Α. κος Παναγιώτης Σκανδαλάκης

(Θ.Γ.Τ)


Εικόνες από το χωριό