ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

2o_festival_640Ο Φυσιολατρικός Ορειβατικός Όμιλος «Η ΓΚΟΥΡΑ», στις 16 Ιουλίου 2011, ημέρα Σάββατο, ώρα 8.30 μ.μ. θα πραγματοποιήσει το 2ο Φεστιβάλ «ΜΑΝΑ ΓΗ», στη συμβολή του Φαραγγιού της Γκούρας με το ποταμό Τουθόα, στη Γορτυνία και καλεί τα μέλη του, τους φίλους και όλους τους πατριώτες να παραβρεθούν στην εκδήλωση.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες, προβολή ταινίας, μουσική και διάφορες εκπλήξεις... Μια βραδιά για νέους και όχι μόνο. Μια βραδιά στο φεγγαρόφωτο, με χρώματα και αρώματα της φύσης, με μουσική και χορό.

Στο τόπο της εκδήλωσης οδηγεί χωματόδρομος από το χωριό Αετορράχη Γορτυνίας, καθώς και από το χωριό Όχθια επίσης χωματόδρομος.

Όσοι επιθυμούν να φτάσουν στο χώρο της εκδήλωσης πεζοπορώντας και φτιάξουν ομάδες από τις δυο προαναφερόμενες κατευθύνσεις θα πρέπει να έχουν εξασφαλίσει και τον τρόπο επιστροφής τους.

Πληροφορίες τηλ.6972748131, 6944281366, 6944610312

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Η διάνοιξη του δρόμου από τον Αγιώργη το Σαρά μέχρι το χωριό, μήκους 12 χιλιομέτρων έγινε το 1950. Οι Σερβαίοι διέθεσαν τις μερίδες τους από τη βοήθεια της UNRA που πουλήθηκαν για να συγκεντρωθούν χρήματα για την μπολντόζα. Επίσης δούλεψαν προσωπική εργασία όλοι οι ενήλικες του χωριού. Οι Αραπαίοι, επειδή είχαν να περπατήσουν μια ώρα παραπάνω από τους Σερβαίους, για να φθάσουν από το σπίτι τους στο έργο και μία να γυρίσουν, κοιμόσαντε το βράδυ εκεί που δούλευαν.