Συγχαρητήρια για την Ιστοσελίδα και απόψεις για καταγραφή της ιστορίας περιόδου Γερμανικής κατοχής και Εμφυλίου.

Με το μήνυμά του αυτό ο Ηλίας, συγχαίρει το Χρήστο Δημητρόπουλο και το Δ.Σ του Συνδέσμου για την Ιστοσελίδα,  η οποία, όπως μας ενημερώνει, αξιολογείται ως πολύ καλή ακόμη και από ειδικούς και εκδηλώνει την πρόθεσή του να ασχοληθεί με ιστορικά θέματα της περιόδου Γερμανικής κατοχής και του εμφυλίου πολέμου.
Το ΔΣ του Συνδέσμου συζήτησε το θέμα και απάντησε διεξοδικά στον πατριώτη, εκφράζοντας τις δικές του θέσεις.
Τις δύο επιστολές μπορείτε να τις διαβάσετε στην ενότητα "Σύνδεσμος Σερβαίων_Συλλογικά και άλλα_ Απόψεις για ιστορία Γερμ. Κατοχής-Εμφυλίου".

Επιλέξτε το άρθρο: Απόψεις για ιστορία Γερμ. Κατοχής-Εμφυλίου.




Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τη μεγαλύτερη θητεία ως πρόεδρος του Συνδέσμου Σερβαίων έκανε ο γιατρός Ιωάννης Δ. Δημόπουλος. Συνολικά χρημάτισε πρόεδρος 21 χρόνια (1936-1953, 1956 και 1962-1964). Επί προεδρίας του χτίστηκε το σχολείο στο χωριό, συνεχίστηκε το χτίσιμο της εκκλησίας της Κοίμησης της Θεοτόκου και έγινε η διάνοιξη του δρόμου για αυτοκίνητα από το Αγιώργη Σαρά μέχρι το χωριό.