Σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο, το ΔΣ του Συλλόγου, μαζί με τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Θεόδωρο Τρουπή και τον κ. Γρηγόρη Μαρκόπουλο, πήγαν στο ιστορικό σχολείο του χωριού. Σε μια προσπάθεια να περισωθεί και να αναδειχθεί ό,τι απέμεινε από την ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας κινητή «περιουσία» του σχολείου μας, συγκέντρωσαν και μετέφεραν όλο το υλικό στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού, όπου καθαρίστηκε, καταγράφηκε και τοποθετήθηκε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου.
Το ΔΣ του Συνδέσμου ευχαριστεί τον Πρόεδρο του ΤΣ κ. Ιωάννη Ρουσιά, ο  οποίος διέθεσε το αυτοκίνητό του για τη μεταφορά, αλλά και την κυρία Γεωργία Κωνσταντοπούλου (συζ. Νικολάου) για την αμέριστη βοήθειά της κατά τη δύσκολη διαδικασία του καθαρισμού του υλικού.
 

Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το Δημοτικό Σχολείο άρχισε να χτίζεται τον Αύγουστο του 1936. Επειδή τότε δεν πήγαινε αυτοκίνητο στου Σέρβου, τα τσιμέντα τα κουβάλησαν με μουλάρια από τα Λαγκάδια. Τις σιδερόβεργες όμως για την πλάκα, λόγω του μήκους τους και της φύσης του μονοπατιού δεν μπορούσαν να τις φορτώσουν στα ζώα και γι' αυτό τις κουβάλησαν οι Σερβαίοι στον ώμο από τα Λαγκάδια. Οι εργασίες σταμάτησαν λόγω του πολέμου και συνεχίστηκαν μετά το 1949. Οι αίθουσες του σχολείου άνοιξαν για τους μαθητές το 1954.