2 ημ. · 
 
Μήνυμα Δημάρχου Γορτυνίας για τις Πανελλαδικές εξετάσεις 2024
Αγαπητά μου παιδιά,
μαθητές και μαθήτριες,
Οι πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν ένα σημαντικό ορόσημο στη μαθητική σας πορεία, η οποία ολοκληρώνεται και ένα βήμα προς την επίτευξη των στόχων σας.
Εύχομαι από καρδιάς να στεφθούν από επιτυχία…
Γνωρίζω ότι οι προσπάθειες και οι θυσίες σας κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς ήταν πολλές και ότι αντιμετωπίσατε μεγάλες προκλήσεις. Η σκληρή δουλειά και η επιμονή σας θα ανταμειφθούν. Θυμηθείτε ότι η επιτυχία δεν είναι μόνο αποτέλεσμα των γραπτών σας εξετάσεων αλλά και των προσπαθειών και της αφοσίωσης που έχετε δείξει όλο αυτό το διάστημα.
Σας προτρέπω να προσεγγίσετε τις εξετάσεις με ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση. Είστε καλά προετοιμασμένοι και ικανοί να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις.
Σας εύχομαι να έχετε καθαρή σκέψη και δύναμη για να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό.
Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ και να επαινέσω τους γονείς σας και τους
εκπαιδευτικούς των σχολείων μας για τη στήριξη και την καθοδήγηση που σας προσφέρουν. Ο ρόλος τους είναι καθοριστικός και η συμβολή τους ανεκτίμητη.
Υγεία & Επιτυχία σε όλους και όλες σας!
Είμαι βέβαιος ότι θα πετύχετε τους στόχους σας και θα κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας.
Ο Δήμαρχος Γορτυνίας
Ευστάθιος Χαρ. Κούλης
 (ΧΙΜ)
 

Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Η διάνοιξη του δρόμου από τον Αγιώργη το Σαρά μέχρι το χωριό, μήκους 12 χιλιομέτρων έγινε το 1950. Οι Σερβαίοι διέθεσαν τις μερίδες τους από τη βοήθεια της UNRA που πουλήθηκαν για να συγκεντρωθούν χρήματα για την μπολντόζα. Επίσης δούλεψαν προσωπική εργασία όλοι οι ενήλικες του χωριού. Οι Αραπαίοι, επειδή είχαν να περπατήσουν μια ώρα παραπάνω από τους Σερβαίους, για να φθάσουν από το σπίτι τους στο έργο και μία να γυρίσουν, κοιμόσαντε το βράδυ εκεί που δούλευαν.