Από τα τέλη του Οκτώβρη έως τα μέσα του Δεκέμβρη σε όλη την Ελλάδα «βράζει» ο τόπος, λέει ο λαός μας. Έτσι, σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στο χωριό μας, το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, για να εντρυφήσετε στα μυστικά της παραδοσιακής απόσταξης του τσίπουρου. Ο Σύνδεσμος θα έχει προμηθευτεί τα δικά του στέμφυλα, την πρώτη ύλη δηλαδή για την παραγωγή του αποστάγματος. Ο μπάρμπα-Νίκος Τρουπής (Αλούπης) και το παραδοσιακό καζάνι θα ετοιμάσουν το «αγιονέρι» και όλοι μετά θα γλεντήσουμε παραδοσιακά με μεζέ και πίνοντας το φρέσκο τσίπουρο!