Αναδημοσίευση από το face book  του Συνδέσμου.
Την Κυριακή 8/9 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου μας στην Αγίου Μάρκου η πρώτη συνέλευση του νέου ΔΣ, καθώς και εκλογές οι οποίες όρισαν τις εξής θέσεις:
Πρόεδρος - Έφη Λιατσοπούλου,
Γραμματέας - Δημήτρης Ρουσιάς,
Ταμίας - Κωνσταντίνος Λαγός,
Αντιπρόεδρος- Στέλιος Σχίζας,
Ειδικός Γραμματέας - Ηλίας Τρουπής και
μέλη- Ανδρέας Σχίζας, Θανάσης Σχίζας, Νίκος Τρουπής και Κώστας Κωνσταντόπουλος
.
Στην συνέλευση ειπώθηκαν πολλές ιδέες για δράσεις και μελλοντικές κινητοποιήσεις, ούτως ώστε να βελτιωθούν ή ακόμα και να λυθούν προβλήματα του χωριού μας, να βρίσκουμε αφορμές να ανταμώνουμε τόσο στο χωριό όσο και στην Αθήνα, να σηκωθούμε λίγο από τα καφενεία και να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τον τόπο μας.
.
Χαίρομαι ιδιαιτέρως για την διάθεση που υπάρχει στην ομάδα μας για όλα τα παραπάνω, αλλά επειδή ένα ΔΣ δεν αρκεί και όλα αυτά για να πραγματοποιηθούν θέλουν την συμβολή όλων, ζητάμε την στήριξή σας, την συμμετοχή σας και τις δικές σας ιδέες.
.
Η πρώτη επερχόμενη συνάντηση που ορίσαμε είναι το 3ήμερο της 28ης Οκτωβρίου στο χωριό μας, στο οποίο έχουμε σκοπό να οργανώσουμε κάποιες δράσεις, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί εν καιρώ. Θα χαρούμε πολύ να το βάλετε από τώρα στο πρόγραμμα σας και να κατέβουμε όσο το δυνατόν περισσότεροι στο χωριό. Σαν ένα κίνητρο να μαζευτούμε, να περάσουμε όμορφα και κυρίως για να μην θυμόμαστε το χωριό μόνο Πάσχα και καλοκαίρι.
 
Σ.Σ. Θερμά συγχαρητήρια  και καλή αρχή.  Όλοι οι απανταχού πατριώτες  είναι βέβαιο πως θα σας στηρίξουν, όπως ο καθένας μπορεί.
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στην πρόεδρο Έφη Λιατσοπούλου, αφού είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του Συνδέσμου, στα 102 χρόνια λειτουργίας του!!
 
(ΧΙΜ)
 

Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το 1952 εκδηλώθηκε επιδημία τύφου στο χωριό. Οι υγειονομικές αρχές τότε θεώρησαν σαν αιτία της μόλυνσης τις κορύτες στις βρύσες και στα πλαίσια των έργων εξυγίανσης αντικατέστησαν τις καλαίσθητες πέτρινες πελεκητές κορύτες με ακαλαίσθητους μεταλλικούς σωλήνες. Δεν τους πέρασε από το μυαλό ότι το νερό θα μπορούσε να είχε μολυνθεί από το πέρασμά του κάτω από αυλές και σπίτια, αφού οι βρύσες ήταν σε σημείο χαμηλότερο από τα σπίτια. Το υδραγωγείο που έφερε καθαρό νερό από την Κοκκινόβρυση έγινε αργότερα, το 1959.