ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟ.

Η πληροφορία πως ο Σύνδεσμος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να συνεχίσει τις εργασίες στο Πολιτιστικό Κέντρο, είχε άμεσα θετικά αποτελέσματα.
Έτσι:
 
Daras_St.
Στάθης Δάρας.
*Ο πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου παιδίατρος Στάθης Δάρας μας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε τα 1000 ευρώ που είχε προσφέρει για κάγκελα, για άλλες εργασίες στο Κέντρο, πλέον επείγουσες. Το ποσό αυτό θα διατεθεί μαζί με το αντίστοιχο ποσό των Παπαθωμοπουλαίων για την κατασκευή του πέτρινου τοιχίου προς την πλευρά του κήπου των αδελφών Δημητρόπουλου (εκεί θα τοποθετηθεί και η μαρμάρινη πλάκα στη μνήμη του στρατηγού Ευθυμίου Κ. Δημητρόπουλου) και μικρού τοιχίου δεξιά στην είσοδο του Περιπτέρου.
Kostakena

Αικατ. Παπαθωμοπουλου.

Σύζ. Κ. Παπαθωμόπουλου.

Οι οικογένειες της Γιαννούλας Κ. Παπαθωμοπούλου και Ελένης Ν. Παπαθωμοπούλου μας επιτρέπουν να διαθέσουμε τα 1000 ευρώ που είχαν προσφέρει για παγκάκια της πλατείας (στη μνήμη του αείμνηστου Κωστάκη Παπαθωμόπουλου) για το πέτρινο τοιχίο που αναφέρθηκε ποιό πάνω.
.
Papageorgiou_H
Ηλίας Γ. Παπαγεωργίου.
Ηλίας Γ. Παπαγεωργίου που είχε προσφέρει επίσης 1000 ευρώ για τα κάγκελα της πλατείας μας δίνει το δικαίωμα να διαθέσουμε αυτό το ποσό για την προέκταση του πέτρινου τοιχίου προς το μέρος της ράμπας.
.
*Ο μπογιατζής Δημήτρης Π. Στρίκος (γιος του Στρικοπαναγή) προσφέρει την προσωπική του εργασία, για το βάψιμο της αίθουσας του Πολιτιστικού Κέντρου και του περοιπτέρου.
Strikos_D
Μήτσιος Π. Στρίκος.
Τα εργατικά, τα χρώματα και τα άλλα υλικά θα επιβαρύνουν τον Σύνδεσμο.
.
.
Υπενθυμίζουμε πως η ηλεκτρολογική εγκατάσταση γίνεται με προσφορά προσωπικής εργασίας του Θανάση Ι. Σχίζα. Όταν υπάρξει η οικονομική δυνατότητα στο Σύνδεσμο, θα αγοραστούν τα καλώδια και άλλα υλικά για να γίνει ηλεκτροδότηση της αίθουσας.
.
.
Σε όλους τους παραπάνω πατριώτες ο Σύνδεσμος εκφράζει άπειρες ευχαριστείες,  εκ μέρους όλων των πατριωτών. Ευχόμαστε το παράδειγμα τους να το μιμηθούν και άλλοι πατριώτες, ιδιαίτερα όσοι έχουν κάποια οικονομική άνεση. Δυστυχώς από τους Κρατικούς Φορείς, δεν φαίνεται πιθανότητα οικονομικής ενίσχυσης της προσπάθειάς μας.
.


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το 1952 εκδηλώθηκε επιδημία τύφου στο χωριό. Οι υγειονομικές αρχές τότε θεώρησαν σαν αιτία της μόλυνσης τις κορύτες στις βρύσες και στα πλαίσια των έργων εξυγίανσης αντικατέστησαν τις καλαίσθητες πέτρινες πελεκητές κορύτες με ακαλαίσθητους μεταλλικούς σωλήνες. Δεν τους πέρασε από το μυαλό ότι το νερό θα μπορούσε να είχε μολυνθεί από το πέρασμά του κάτω από αυλές και σπίτια, αφού οι βρύσες ήταν σε σημείο χαμηλότερο από τα σπίτια. Το υδραγωγείο που έφερε καθαρό νερό από την Κοκκινόβρυση έγινε αργότερα, το 1959.